torstai 23. toukokuuta 2013

Tahmailua Tallilla

Eiliset iltakisat oli määrä pitää Eteläpuistossa, mutta jonkun nobody Bon Jovin rekat täyttivät sen ja ajoivat meidät kisaamaan Tallille. Talli ei ole kyllä meidän mesta ollenkaan, mutta päätettiin silti koittaa. Melu tallissa yltyy usein korvia kuumaavaksi ja alusta on...no se on. Ei ole tehty aksaa siellä miesmuistiin, joten tuntuma oli enemmän kuin hukassa. Kaiken hyvän lisäksi satoi vettä ja kosteilla tassuilla se matto on tappoliukas. Kunnon pyyhekuivaus ennen radalle menoa oli tarpeen.



Ekalla radalla ensimmäinen rima alas. Taisi olla tassutuntuma aika hukassa, sillä ponnistus näytti niin jo lähtökohtaisesti niin epäonnistuneelta. Ei ollut mikään pikkuhipaisu, vaan kunnon rysäytys. Lopun matkaa menikin käsijarru pohjassa vähän tunnustellen. Otettiin sitten kontaktien kannalta loppurata ja taivas varjele tuota silmäeläintä! Vire ei ollut niin onneton, etteikö olisi ollut kuulolla, mutta jotain pientä taustakohinaa siinä touhussa oli, nimittäin silmä jumitti pahan kerran. Käskytinköhän kolme neljä kertaa A:llakin kontaktin ennen kun otti 2on2offin! Puomilla tuli oletettavastikin tosi vinoon.

Toka rata oli Saviojan käsialaa ja ihan mukava profiililtaan. Alkuun otin suosiolla ihmisnuolen, valssilla olisin saanut sen leviämään huolella. Toimi noinkin ihan hyvin. Vaan kylläpä arvioi ekan hypyn ponnistuspaikkaa epävarmasti! Kone lähti kyllä käyntiin sen jälkeen ja meno tuntui paljon paremmalta kuin ekalla radalla. A:n jälkeen tein suunnittelumokan, tai paremminkin jätin suunnittelematta kokonaan Näennäisesti helppo kohta, mutta pitäis silti varmaan päättää, että kulmaako sen koiran vai kääntääkö vain rytmityksellä!? Mielikuvaharjoituksissa tuo kohta oli joka kerta vähän sellanen "nooh, jotenkin näin me se tehdään". Pitäis hälyytyskellot soida tuossa vaiheessa, jos olis oikein fiksu. Ohjaappa sitten vaikka sinnepäin, niin rima räpsistä räps. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Loppurata olikin oikein sujuva.


Sovitaanko Ipe, että tiputellaan ne rimat nyt ja sitten SM:issä pidetään ne kannattamille? 
Minäkin lupaan yrittää osaltaan parhaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti