torstai 30. toukokuuta 2013

Hot dog


Ipe näyttää kuvassa ihan mopsilta. Ai kamalaa, jos sen kuono olisikin niin lyhyt! Kuuma ja kurainen koira on eilisistä agitreeneistä, jossa lämpötila oli enemmän kuin kohdillaan. Hikisenä pölyävällä hiekkakentällä, kädet paskaisina kuolaisista leluista ja vaatteet aivan likaisina kuraojassa uineen koiran ja pölyisten esteiden siirtämisen vuoksi. Siinä on sellasta kesätreenin fiilistä ihan kerrakseen.

Anu koulutti ratatreeniä, jossa haettiin tuntumaa sm-tuomari Tuomo Pajarin radoille. Kaksi hyppäriä, joista nollalla ansaitsi paikan finaaliin eli suklaata. Himoitsin sitä Bounty-patukkaa melkein enemmän kun finaalipaikkaa Kirkkiksellä! Mutta peijakas, kun ei onnistuttu! Hyllytettiin molemmat radat, mutta yrityksen puutteesta se ei kyllä ollut kiinni! Ohjauksen mokia kaikki - toisella radalla vielä niin onneton, että sekunnin murto-osan olin viemässä väärälle esteelle kunnes muistin....ja olikin jo liian myöhäistä.
Kisanomaisissa vedoissa pysyi kuitenkin rimat (45-65) ylhäällä.

Hinkkauskierroksilla en saanut yhtään niin hyvää keskittymisvaihdetta päälle kun kisavetoihin, joten aika löysältähän se touhu vaikutti. Yritettiin saada onnistumaan leikkauksia ja persjättöjä, mutta melkeen joka kerta ajotus pissi kintuille. Kylläpä otti koville. Viimesellä rundilla oli pakko jo vähän keventää, kun tänä iltana on kaksi kisastarttia tiedossa. Viimeset kisat ennen äsämmiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti