tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vapputervehdys!

Tyypillinen vappusää on hellinyt meitä viikonlopun yli - hetkessä paistaa aurinko ja toisessa tulee rakeita taivaan täydeltä. Lumet on täältä Kardestakin hävinneet ja jää väistynyt sen verran, että Ipen mielestä olisi jo ihan hyvä mennä uimaan. Ollaan kuitenkin keskitytty potkupallon peluuseen ja frisbeen heittelyyn. Blogikin sai uuden iloisen bannerin meidän pihailakoinnin kuvasaldosta.

Hivenen hirvittää seurata tuon reikäpään kaahotusta, kun se ei kauheesti säästele. Toivon vaan, että joka toisella heitolla/potkaisulla se rytistelis toisen puolen ja joka toisella toisen, että pysyis kroppa kaoottisessa tasapainossa. Kriisihoitoa haettiin letkeältä pyörälenkiltä, jossa vaivoin sain pidettyä Ipen ravilla. Kamalasti oli kaikkea touhua ja lintuja ja myyriä ja sammakoita...


Ei ollut tästä konnasta prinssiä Ipelle, mutta pienen maastopyöräilyetapin jälkeen tultiin lupaavan näyn eteen. Aurinkoisen pellon takana oli pahaenteisen musta taivas, jotka yhdessä muodostivat varsin vaikuttavan näyn. Epäonnekkaasti oli vain puhelin mukana, joten nämä kännykkäkuvat saavat riittää. Samalla kun olin nappaamassa kuvaa, niin huomasin, että taivaalla oli hämmentävän hieno sateenkaari. Erikoisia sääilmiötä.



6 kommenttia:

  1. Aivan ihana toi viimeinen kuva! Varmasti tosi hieno näky.:) Hassu tuo sammakko, miten se uskalsi tulla noin lähelle koiraa, tais vielä olla aika kohmeessa talven horroksesta?

    VastaaPoista
  2. Hauskat sammakkokuvat! :) Ja hieno tosiaan tuo viimeinen kuva!!

    VastaaPoista
  3. Kollektiivinen kiitos kaikille!

    Sammakko oli tosiaan ihan koomassa, se ei ollut pötkimässä ihan hetkeen pakoon.

    VastaaPoista
  4. Aivan mahtava tuo sammakkokuvasarja ja viimeinen otos! Sulla on aina niin hauskoja kuvatekstejä!

    VastaaPoista