perjantai 5. huhtikuuta 2013

Viides vuodenaika

Karvanlähtöaika. 

Ipe nukkui tässä.

Meillä on poikkeuksellinen tilanne, sillä kaikki neljä tiputtavat karvaansa yhtäaikaa. Jos jotain positiivista tästä helvetillisestä karvashowsta täytyy kaivaa, niin ehkä pahimman sulkasadon päätyttyä koittaa edes lyhyt suvantokausi, jolloin joka paikka ei ole välittömässä karvapeitteessä. Kaikki postin kuvat on otettu hetkenä, jolloin Dysonin rakkaista rakkaimpaa rikkaimuria on heilutettu vähintään 24 tunnin sisään.

Dysoni kävi eilen tässä.
Milläköhän hakusanalla koiran hankintaa harkitsevat hakevat tietoa internetistä? Koiran hankinta, koiran ostaminen, haluan koiran, koirarodut, mikä koira minulle sopii. Toivon sydämeni pohjasta, että edes joku koiraa harkitseva eksyisi lukemaan tätä kirjoitusta. Ystävä hyvä! Tämä ei ole dramatisointia, tämä on todellisuutta. Toistan, tämä on todellisuutta.

Frida nukkui sängyssä.
Karvan lisäksi Frida tiputtaa aivan poskettoman määrän hilsettä. Oikein sellaista isoa ja hiutalemaista hilsettä. Se on muutenkin kuin kapinen piski, kun siltä irtoaa karva. Aamulenkkeiltiin jäällä ja otin kumisuan mukaan pientä vastaiskua varten. Luulisi, että aukealla jäällä se karvamäärä häviäisi kun pieru saharaan, mutta niin vaan se pölisi siinä jättimäisenä pilvenä. Voi hyvä tavaton. Peli on vielä voimakkaasti 1-4 karvallisille.

Fannin päiväunipaikka.
Äiti saa ylimääräisiä sydämen tykytyksiä ja inhon puistatuksia kun pelkästään katselee näitä kuvia. Pääsiäisenä kotipuolessa kuulin päivittäin epätoivoisia parahduksia siitä karvanmäärästä, joka saatiin aikaan. "Eikö sua ressaa tää kaamee karva yhtään?" Ressais, jos antaisin sen ressata. Kerran en sille mitään voi, niin turha siitä on verenpainetta ottaa. Sen sijaan, voin keksiä huvia tästä loputtomasta karvamäärästä. Ipen villaa olen kerännyt talteen jo edellisistäkin sulkasadoista, joten en mee kauaa kun mulla on bordercolliepipo, jossa on pieni häivähdys münsterinseisojaa.


Sillä välin, annetaan furminaattorin ja Dysonin laulaa!

1 kommentti:

  1. Oikein, niiiiin oikein! Allekirjoitan karvahelvetin ja toivon, että kaikki koiranpennun hankintaa suunnittelevat löytävät tämän postauksen!

    Sen verran täytyy kyllä vielä lisätä, että nyt kun lumet sulaa ja sen alta paljastuu paljas märkä maa... Niin lattia täyttyy kätevästi myös pienistä ja ärsyttävistä hiekan jyvistä, mitkä tuntuu melko inhottavilta sukissa, varpaiden välissä ja sängyssä. Jos joku luuli, että koira on ihmisen paras ystävä, niin voin sanoo, ettei oo. Furmis on. Ja hooveri.

    VastaaPoista