sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ursus Arctos

Olettaen, että uniaika kestää klo 00-12, niin eikö klo 07.00 ole kutakuinkin keskiyö? Siltä se ainakin tuntui tänä "aamuna" kun kello soi ja piti lähteä agilitykisoihin. Islan olin ilmoittanut, vaikka sillä on juoksuaika. Pitäisi olla aika simppeli no-brainer, mutta ilmeisesti onnistuin tässäkin... Fannin piti tosiaan kisata aamulla kaksi rataa, mutta kuka nyt keskiyöllä mihinkään lähtee?!

Alan vakavasti ollla sitä mieltä, että kärsin kaamosmasennuksesta. Muutamat viime talvet on tuntuneet jotenkin tahmeilta, mikä on hämmästyttävää, koska ennen vanhaan rakastin talvea. Nyt en oikein osaa edes nimetä asioita, jotka talvessa oli ennen ihania. En ymmärrä, että sellaisia asioita voi olla olemassa. Turtuneisuuden tunteen havaitsin ihan tosissaan vasta eilen, kun oltiin lenkillä ja paistoi aurinko. Tuntui, että olin elossa pitkästä aikaa. Jos aamulla painaa hälyytyksen pois päältä ja jatkaa mielummin unia kun lähtee agilitykisoihin, niin silloin taitaa olla korkea aika hakea jäsenyyttä karhujen (Ursus Arctos) talviunijaostoon.


Täällä olisi enemmänkin potentiaalisia jaostoaktiiveja. 
Nähdään keväällä, kaverit!


Ps. Lenkkeiltiin piristävästi hautausmaan ympäri.

Pps. Moochkin on sitä mieltä!


1 kommentti:

  1. Voiton puolella sielläkin ollaan, päivä pitenee joka kellonympäryksellä! Halauksellinen auringoinpaistetta tältä puolen palloa.
    <3

    VastaaPoista