maanantai 28. tammikuuta 2013

Tyttö sinä olet tähti!

Fanni kävi tänään hoitamassa velvollisuutensa mainostähtenä. Alkuperäisen aikataulun mukaan päivän piti päättyä mahdollisesti vasta toimistotuntien jälkeen, mutta Fanni veti niin kunniallisesti duuninsa, että kaikki kohtaukset oli paketissa kahdessa tunnissa!


Olin loputtuman ylpeä pikkumustasta erityisesti noiden ilmapallojen suhteen. Tyypille kiinnitettiin vyötäisille kolme heliumpalloa - se haistoi niitä kerran ja sen jälkeen viiletti pitkin studiota pallot perässä. Jos pallojen kanssa kiituroi pöydän alta, niin saattoi pallo jäädä matkasta ja nousta studion kattoon, mutta onneksi oli varapalloja! Ylpeä olin toki myös tuosta miesihmisestä, joka lähti suosiollisesti mukaan ja pukeutui green screen -pukuun, jotta minä saatoi keskittyä houkutteluun ja innostuneiden ilmeiden ylläpitoon. Ei ihan perusmaanantai meidän perheessä.

Fanni söi mittavan määrän herkkuja aamun aikana. Loppua kohden alkoi jo tulla sen oloista röyhtäisyä, että ruokahalu vähän lopahti. Pidettiin muutamia ulkoilutaukoja ja saatiin kaikki tarvittavat otokset purkkiin. Kun kaikki oli ohi, niin Fanni vielä imuroi studion lattioita mahdollisista murusista...
Meidän osaltamme hommat oli tässä. Jäämme vain odottelemaan kevättä ja mainoskampanjan lanseerausta.

Pitäisikö Fannin CV:tä päivittää?
*Tulee hyvin toimeen ilmapallojen ja vihreiden miesten kanssa

1 kommentti: