sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Viikko pakettiin

Kärkeen Unnan kuulumiset: raidallinen voi hyvin. Ottaa onneksi vielä aika rauhallisesti arkiset askareensa, mutta syö ja nukkuu hyvin. Aamuisin on vähän "hidastettu", mutta kun päivä lähtee käyntiin niin se vanha tuttu palo syttyy sinne silmiin kun tiedossa on ruokaa. Perjantai-iltana kun oli ilmoilla huolipuhetta siitä, että epilepsialääkitys oli katkolla muutaman päivän, niin eikö seuraavana yönä tullut (onneksi maltillinen) kohtaus. Kohtauksista kyllä selvitään, mutta pelotti että vanhingoittaako se leukkaushaavoja. Mahdollisuus suolihaavan pettämiseen kuulemma oli (ilman kohtauksiakin).  Suolentoiminta on ollut suurennuslasin alla ja ollaan jännitetty lähteekö toipuminen siltä osin hyvin käyntiin. En muista, millonka viimeksi olisin ollut niin iloinen kakkaamisesta kuin eilen illalla kun Unna pääsi tepastelemaan lähipuistoon!
Ipe (tuo päiväunien kerroskeksi) on hoitanut tällä viikolla virkahommia. Onneks mulla on maailman paras kepo kotona. <3 Itsenäisyyspäivänä (#36) käytiin jäljestämässä erästä vanhaa tuttua. Tämä karkulainen on jo oikea kulkuri, jonka kannoilla ollaan oltu tuon tuosta, mutta se on visusti varonut kiinnijäämistä. Rymyttiin toista tuntia metsiä ja mökkiteitä. Jos joihinkin keikkoihin tulee henkilökohtainen kiintymys, niin tämä on kyllä yksi niistä. Niin pitkän aikaa ollaan tehty osamme töistä karkurin eteen ja varmoja elonmerkkejä saadaan aika ajoin. Puolessa vuodessa kerkeää ja oppii tuntemaan omistajiakin sen verran, että toivo karkurin kotiin saamisesta on valtava.

Tänään oltiin erään vanhuksen jäljillä (#37). Reilu pari kilsaa Ipe kiersi kun kissa kuumaa puuroa. Lähti jo katoamispaikalta kiertämään jäljen alta, ilmaisi useampaan kertaan samaa suuntaan, mutta ei-vaan-halunnut-edetä. Ei mikään lohdullisin merkki, mutta mistä sitä koskaan noista tietää. Voihan siinä olla hämy, joka sai Ipen käyttäytymään noin. Toivotaan niin.

Onkin ollut melko hiljaista etsintärintamalla, mikä on tietenkin aina hyvä asia. Mutta odotellaas joulu ja uusivuosi niin kyllä taas päivystyspuhelin soi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti