torstai 28. marraskuuta 2013

Loppukevennys

Viikon agit. Herkkurata, mielenkiintoisia haasteita ja hyviä treenipätkiä - ja multa mehut ihan pois. Niin vetelä olo, että oikein ketuttaa pissiä hyvä treeni sen takia. Ipe oli kyllä iloisen irtoava ja yhtäläisen yritteliäs, mutta ohjaajan rytmittäminen oli ala-arvoista. Väsyneenä ja vetelänä ei saa tatsista oikein kiinni missään vaiheessa - harmittaa antaa koiralle 70% jos toinen vetää sata lasissa.


En tiedä mitä tapahtui ja milloin, mutta illalla treenien ja jäähdyttelylenkin jälkeen kun Ipe oli ollut levossa ~2h ja lähdettiin iltapissalle, niin se ontui. Kevensi selvästi etuliikkeitä, ehkä vasenta etusta enemmän. Väänsin ja käänsin, kopeloin ja koskettelin. Ei aristusta missään, ei myöskään kuumottavaa kohtaa. Voihan nyt per..manto vieköön! Iltalenkki jäi lyhyeen, yöksi botti päälle ja parasta toivomaan. Aamulla venytteli toiveikkaan näköisesti sekä etu- että takapään, mutta liike oli edestä vähän töpö.

Oltiin just illalla puhuttu Saaran kanssa koirien huoltamisesta, joten tuoreessa muistissa oli suositukset Myllysen Susannan kraniohoidoista. Koska Ipen seuraava keikka Turkuun on vasta tammikuussa, koitin onneani ja sain kun sainkin Ipelle akuuttiajan Susannalle vielä tälle viikolle! Parempi katsoa kuin katua. Joku ikävä jumikierre on nyt viimenen asia mitä haluan, kun on vihdoin päästy taas treenaamisen makuun.

2 kommenttia:

  1. Ennalla oli hetki sitten aivan samanlainen tilanne: se hieman ontui yhtäkkiä treenipäivän jälkeen levosta noustuaan etupäätään yhden päivän ajan. Sen jälkeen se meni ohi, kun otettiin hieman rauhallisemmin ja piti bottia sisällä. Käytiin juurikin kraniosakraalihoidossa nyt viikolla ja löytyihän sieltä jumiakin sieltä sun täältä! Sellaista, mihin hieronnassa kukaan mm. ei ole koskaan puuttunut. Oli kyllä mielenkiintoista, käytiin siis ekaa kertaa kraniohoidossa ja käydään varmasti jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kranio oli meillekin ensimmäinen, mutta kävi ilmi että hyvin paljon samaa kuin osteopatia, jossa Ipe on jo vuodet käyny. Vastasi hyvin hoitoon ja ontumiseenkin löytyi syy. Kannatti käydä. :)

      Poista