lauantai 10. elokuuta 2013

Kuka riemun löytää, sen pitäköön!


Tiedätte varmaan, mitä tämän näkönen sääennuste lupailee? No KESÄLOMAA tietenkin! :DD Mulla alkoi LOMA ja ihan sama vaikka satais lietettä ja rusinoita niin aion olla niiiiin onnellinen siitä, että mulla on LOMA! Lomalomaloma. En tee yhtään mitään sellasta mikä ei juuri sillä hetkellä tunnu kivalta. Ensimmäisen viikon ryvetyn koirien kanssa maalla, eletään kun siat pellossa ja nautitaan siitä, ettei tarvi kammata tukkaa. Metsät on täynnä jo kaikkea jännittävää ja jos säiden armoille jäädään niin keskitytään jäätelöön ja herneenpalkoihin, elokuviin, Frendeihin, lukemattomiin kirjoihin ja päiväuniin - saunomista unohtamatta.


Ennen keskisuomentumista käydään hilpasemassa muutamat kisastartit Lempäälässä. Keskiviikkoisten treenien perusteella odotettavissa on ylitsevuotavaa agilityriemua. Can't wait! Treeneissä Ipe sai ihmisnuolesta niin osuvasti rintaansa, että sillä virtapiikillä jaksoi sinkoilla ennennäkemättömiin tajuuksiin. On se vaan aika kultanen koira. Huolimatta pienistä kommunikointivaikeuksista suoriuduimme treeniradasta varsin onnistuneesti. Tekeminen tuntui hyvältä ja meillä molemmilla oli hirveän kivaa koko ajan. 

Tänä aamuna käväsimme jäljestämässä erästä kissakarkulaista (etsintä #24). Varsin oli selvät kuviot ja voisin vaikka vannoa, että melkosen lähellä oltiin maalia. Niin jokeri-ilmeellä veti semmosen kulman, että arvasin heti sen yrittävän poispäin maalista. Liinanmitan veteli menemään kunnes annoin vähän "haluatko lukita vastauksen?" -pitoa, niin palasi kieliposkella takaisin. Kun viimeisenä vaihtoehtona lähti lopullisen ilmaisun suuntaan niin mentiin semmosta mateluvauhtia maavainulla, että oltiin oletettavasti jo aika kuumalla jäljellä. Tuolla koiralla on vielä sellaista omituisen pyhää kunnioitusta kissoja kohtaan, ettei kovin rehvastellen niitä normaalioloissakaan lähesty.

Lopuksi Jonnan toivottamana rumpujen pärinää ja ikinälkäistä elämää kaikille - olittepa töissä tai lomalla. Tää on niin huippu biisi. <3 Vahvasti mukana elämän sountrackillä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti