tiistai 13. elokuuta 2013

6 vuotta ja 9 päivää


Unnalla oli synttärit viikko sitten sunnuntaina. Kerkesin vain fb:ssä asiasta intoilla, blogi jäi. Mutta jeij, Unna on tänään kuusi vuotta ja yhdeksän päivää! :D Pikku-piisami on ottanut kovin rennosti vanhenemisen, hiihdellyt pitkin tiluksia, syönyt mustikoita ja hernepalkoja. Rautavatsaisena ei tehnyt edes tiukkaa vetää herneövereitä synttäreiden kunniaksi, toisin kun Fanni joka oksensi eilisen illan ja yön. Mitä nyt Unnan vatsa vähän pingotti illalla ja aamulla oli päästävä ulos jo klo 7.30.

Unnan terveydentilasta en ole kirjoittanut pitkään aikaan, ehkä siksi että se on ollut varsin hyvä. Kohtaukset on harventuneet (kohtaus/kk) ja ne on lievempiä kuin aiemmin. Ensi viikolla ollaan menossa taas kontrolliin, toivottavasti maksa-arvojen kanssa ei tule yllätyksiä.

Pikkuruinen on ollut iloinen ja reipas tutkimusmatkailija. Hukkasin sen taas päivänä eräänä metsälenkillä. Jonkin aikaa saatiin seisoskella paikallamme, ennen kuin raidakas hiihteli tulemaan suunnasta x - vailla huolen häivää. Etsijäkoira-Ipestäkin oli valtavasti apua. Ihan sama mitä sille sanoi, niin se säntäili kieliposkella kohti rantaa uimisen toivossa.

Eilen illalla oli oikea cutness overload kun katselin leffaa kaikki pikkuiset kainalossa/sylissä. Ipe hipsi alakerrasta jossain vaiheessa ja halusi myös kylkeen kiinni. Tarjolla oli vain Unnan jättimäinen kylki, johon se sitten liimasi itsensä poskensa ja huokaisi syvään. Pakahduin onnesta. <3

1 kommentti:

  1. Mahtavaa että Unna voi paremmin!! Emmalla kohtauksia ei onneksi ole tullut sen toukokuisen jälkeen. Vähän jännittää seuraavat juoksut (tuo kohtaushan tuli ihan juoksujen tärppipäivinä)...

    VastaaPoista