keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

May the force be with youOllan oltu tosi kiireisiä, kun Ipe aloitti Jediopinnot Star Wars Akatemiassa, pääaineena laserointi. Hekoheko. Tänään ja maanantaina on mursu ollut laseroitavana - perjantaina jatkuu. Ja ens viikolla lissää. Korkea tason lasereita ei kamalasti ole Tampereella, joten ollaan jouduttu käymään Veterissä (vai mikä Animagi se nykyisin onkaan) - eläinlääkäriasema, jossa en normaalisti käy. Hommat on onneksi hoituneet oikein kivasti, laseroinnin suorittaa hoitaja ja aikaa menee vain kymmenisen minuuttia. Ipe vaikuttaa nauttivan toimenpiteestä, silmät alkaa lupsaa melko nopeaan.

Ollaan lenkkeilty ihan normaaliin tapaan, tuo kun on kovin rauhallinen kulkija silloin kun ei ole isompia kavereita mukana - mennä jolkottaa edestakaisin. B-vitamiini tankkaus on käynnissä, samoin öljyillä lutrataan huoletta. Back on tracki on niskassa päivittäin. Vesikävely alkaa lähitulevaisuudessa. Hiljaa hyvää tulee.

Sillä välin - olkoon voima kanssanne.
Ps. Jos haluatte todella voiman luoksenne, niin suosittelen lämpimästi liittymään Huolettoman huhtikuun -kampanjaan. (Löytyy facebookista tuolla nimellä, jos linkki ei toimi.) Kyseessä on Ong Namo -joogakoulun ilmainen hyvinvointikampanja. Oon käynyt tuolla koululla tammikuusta saakka ja voin kertoa, että elämä ei näytä enää samanlaiselta kun on löytänyt kundaliinijoogan. Älkääkä peljätkö mitään guruhörhöilyä, kundaliinijoogassa ei kummarreta kuin omalla sisäiselle gurulle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti