perjantai 1. maaliskuuta 2013

Ministä on moneksi

Fanni on monitoimityökalu. Reilu kolme kiloa tiukkaa tavaraa. Kauneus ja äly samassa paketissa. Keskiviikkona se täytti vaivattomasti bordercollien kokoisen aukon valmennusryhmän ratatreeneissä. Silkkaa terapiaa viilettää pikkumustan kanssa! Mustat mutkaputket on aiheuttaneet kisoissa kiellon jo toisenkin, joten jäin aika huolella varmistelemaan, mutta niin vain löysi tiensä ulos mustasta aukosta. Edellisissä kisoissa päätään nostanut keinukammo vielä vähän kummitteli, mutta palkkasin pari kertaa kunnon namivedätyksellä. Takaakierroissa niisto ei-vaan-toimi. Aivan mahdoton. Napakäännöksellä meni sujuvammin. Pitäis vaan mustaa tuon kääpiön kanssa, että sille ei ihan toimi samat metkut kun Ipelle.


Pikkumustasta on näemmä myös mainostähdeksi. HauHaun `Herkkuhimo keinot keksii`-mainoskampanja näki päivänvalon ja video ilmestyi jo youtubeen. Printtikuvat lävähti myös firman nettisivuille. Suhteellisen veikeetä katsoa Fannia siellä täällä.

hauhau.fi

Hämmentävin juttu oli ehdottomasti videomainoksen ääni! Herttinen sentään, meinasin pyllähtää kun kuulin sen ensimmäisen kerran. Toki niille, jotka Fannia eivät tunne, ääni on varmaan yks lysti.  Jos Fanni osaisi puhua, niin luonteensa omaisesti sillä olisi takuulla äijämäinen viskiääni! :D Ei ehkä kovin kaupallinen, joten ymmärrän varsin hyvin tuo cartoon-äänen. Enjoy! ;D

1 kommentti: