keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Ilon kautta!

Agilitymasennus on selätetty - ainakin toistaiseksi!

Jos tuntuu, ettei yhteistyö koiran kanssa toimi, niin iloisen mielen voi hakea jostain muustakin. Anun ja Lean kanssa kehitettiin tänään huikee tarinan alku suomenruotsalaiselle Cuz-perheelle, josta aiotaan tehdä tulevina viikkoina animaatio. Pysykää kuulolla!

(Tehtiin me jotain muutakin treeneissä kun leikittii cuzeilla.) Soile toi rääkkimielessä mm-kisojen medien joukkueradan, joka oli tilastollisesti vaikein. Tehtiin ensin kisanomaisesti, sitten juostiin virheiden takia, treenattiin lisää rataa ja lopuksi vielä kisanomainen veto. Ekalla setillä tehtiin kaks hyllyä ja kiellettiin yks saakelin päällejuoksu molemmilla kerroilla. 

Hinkattiin vaikeahkoa keppien aloitusta. Kovasta vauhdista ei ihan osunu oikeaan väliin. Oikeastaan Ipe haki ihan mihin sattuu! Ja oikeastaan mää ohjasinkin ihan miten sattuu. Pienellä säädöllä saatiin sekin toimimaan. Tosin viimesellä kisavedolla meni taas väärään väliin kun tultiin A:lta. Päällejuoksua hinkattiin myös, joka ihan ok kun malttoi tehdä pienen vastavedon.


Vikan kierroksen kisaveto meni muilta osin ihan ok, mutta hyllytettiin mennen tullen putki-A-erottelussa! Taisi olla laiskan ohjaajan vika, koska Ipelle ei ole kovin tyypillistä tehdä kontakti-putkierottelun mokia.
Säätöä siellä ja täällä, mutta pääasia oli se, että meno tuntui piiitkästä aikaa taas ihan kohtuulliselta. Tehtiin suurimmaksi osaksi kuitenkin samaa rataa. Näissä tunnelmissa on kiva lähteä lauantaina kisaamaan.

1 kommentti:

  1. Meidän blogissa on teille tunnustus.:)

    Ja innolla odotan tulevaa animaatiota!

    VastaaPoista